Heb jij zin om de externe communicatie van OSB VUB naar een hoger niveau te tillen? Heb jij zin om mee de communicatie van een gloednieuw project uit te werken? Heb jij zin om je stempel te drukken op vlak van communicatie? Dan is onze stage Digitale Campagnemedewerker misschien wel iets voor jou!

OSB zoekt een stagiair(e) Digitale Campagnemedewerker!

Organisatie

OSB VUB is een vrijzinnige humanistische vereniging, die poogt de alumni van de VUB te verenigen in een hechte community. Het principe van Vrij Onderzoek, dat ook aan de grondslag van de VUB ligt, is onze leidraad. Om dit te verwezenlijken, biedt de OSB een brede waaier aan socio-culturele activiteiten: uitstappen, lezingen, vormingen, reünies, netwerkevents…

Een leergierige, gemotiveerde stagiaire kan deze stage zowel met als zonder stageovereenkomst van de opleiding volgen.

Functieomschrijving

OSB VUB biedt jou aan om enerzijds hun communicatiestrategie naar een nieuw niveau te tillen en anderzijds mee te werken aan de campagne rond de “MV met talent”: een gloednieuwe wedstrijd waarin de pijler Vrij Onderzoek een belangrijke rol speelt.

  • Je helpt mee de algemene communicatiekanalen te onderhouden en verbeteren;
  • Je bedenkt nieuwe insteken voor de communicatiekanalen en brengt, in overleg met de stagebegeleider, deze ook in de praktijk;
  • Je bent de spilfiguur als het neerkomt op de campagne rond de “MV met talent”.

Profiel

  • Je hebt een vlotte pen en bent sterk in een heldere, verbindende en wervende communicatie;
  • Je bent visueel ingesteld en hebt een oog voor detail;
  • Je bent georganiseerd, stressbestendig en werkt graag met deadlines;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar aarzelt niet om op tijd en stond vragen te stellen.
  • Je bent nieuws- en leergierig.

Aanbod

Je komt terecht in een jong, klein team, dat jou op een participatieve wijze jezelf professioneel laat ontwikkelen. Deze ideale leeromgeving biedt een goede begeleiding met de nodige ruimte voor eigen initiatief. De duur van de stage valt overeen te komen.

Hoe solliciteren?

Heb jij zin om onze communicatiestrategie eens goed onder handen te nemen en mee te werken aan de campagne “MV met talent”? Aarzel dan niet langer en stuur je gegevens en motivatie naar eulaly@osb.be. Solliciteren kan tot 15 augustus 2021.


Voor specifieke vragen mag er ook altijd contact opgenomen worden met eulaly@osb.be of via het nummer +32 493 81 20 00.