Word vrijwilliger bij de Oudstudentenbond VUB!

Heb je goesting om mee alumni van de Vrije Universiteit Brussel te verenigen? Wil je de band met je Alma Mater onderhouden? Breid je graag je eigen netwerk uit? Lees dan zeker even voort.

De maatschappij evolueert constant en ook het verenigingsleven is steeds in beweging. Bij de Oudstudentenbond VUB proberen we ons hieraan steeds beter aan te passen. Zo  proberen we het voor alumni steeds zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te houden om deel uit te maken van de vereniging. Dit  principe geldt ook voor onze vrijwilligerswerking. Iedereen kan hieraan bijdragen.

Wat kan je doen? Heel veel. En vooral: je hoeft je enkel bezig te  houden met wat je zelf wil! Wil je eens mee een activiteit organiseren? Of een bepaald aspect ervan in mekaar steken? Wil je iets schrijven voor het magazine? Wil je in je eigen regio alumni samenbrengen? Of wil je mee nadenken over wat een alumnivereniging allemaal moet doen en op welke manier? We laten aan jou de keuze. Je kan vrijwilliger zijn tijdens één enkele activiteit of je kan bestuurder worden en bij de hele werking betrokken zijn. En alles daartussenin.

Als vrijwilliger word je natuurlijk niet aan je lot overgelaten. Andere vrijwilligers en de professionele medewerkers zorgen niet alleen voor een leuke sfeer waarin veel mogelijk is, maar ondersteunen je ook waar nodig. Interesse om actief een steentje bij te dragen aan de Oudstudentenbond VUB? Neem dan contact op met Nicolas Dutré via info@osb.be of via het telefoonnummer 02 644 64 60.