Over het lidmaatschap

De Oudstudentenbond is dé alumnivereniging van de VUB. Jaarlijks organiseren wij tal van interessante en gezellige activiteiten om de banden tussen oud-studenten aan te halen. Een overzicht vind je hier. Er is altijd wel iets te doen in jouw buurt.

Afbeelding
Nieuws

Je blijft op de hoogte van het reilen en zeilen van OSB en de VUB, via post en via mail.

BAM!

Je ontvangt driemaandelijks het ledenmagazine BAM! met interviews, columns en het activiteitenaanbod van OSB en haar partners.

Activiteiten

Je kan aan ledentarief deelnemen aan OSB-activiteiten.

Faciliteiten

Je eet aan studententarief in het VUB-restaurant en blijft gebruik maken van de VUB-faciliteiten.

Afbeelding

Activeer je lidmaatschap

Wordt nu lid via https://www.osb-vub.be/word-lid

​Je kan ook een gift doen aan de OSB.

Met het schenken van een gift verwerf je dezelfde rechten als een effectief lid. Voor een gift kan je een fiscaal attest krijgen, waardoor je een belastingsvoordeel van 45% hebt. Een gift is enkel mogelijk voor één persoon voor één jaar (geen domiciliëring) en bedraagt minstens €50*.

Rekeningnummer: BE51 0013 6779 3562 - BIC GEBABEBB
Op naam van Steunfonds VUB-OSB
Mededeling: 
GIFT78638 STEUNFONDS OSB VUB + naam en voornaam

*Een fiscaal attest wordt uitgereikt vanaf een bedrag van 40 euro. Om in aanmerking te komen voor alle rechten zoals effectieve leden, is een gift van 50 euro vereist.

Afbeelding

Word nu lid

Met jouw steun hopen we onze actieve werking verder te kunnen zetten. Zo kunnen we ons volledig inzetten om de renteloze studentenleningen te behouden, meer activiteiten te organiseren en de uitgave van de BAM! te kunnen garanderen.