Je schrijft vlot en bondig toffe teksten, je hebt een creatieve ziel die zich graag uit in grafische kunst (fotografie, tekeningen, cartoons, enz.) of je bent gewoon een grote ideeënfontein die onze website en social media tot een hoger niveau kunnen tillen.

Je hebt maatschappelijke en ‘vrij zinnige’ interesse in de thema’s van de Oudstudentenbond VUB vzw (de VUB, het hoger onderwijs, levenslang leren, ethische thema’s, ondernemerschap,...) en je zou graag bij OSB-VUB je ei kwijt willen?

Wij zijn op zoek naar getalenteerde vrijwillige Content Creators en tekstschrijvers. Als Content Creator mag je de vrije loop gaan met je creativiteit en zorg jij, samen met het OSB-VUB-communicatieteam, voor de content die gecommuniceerd wordt naar alle oudstudenten. Als tekstschrijver ben je expert in het spelen met woorden en ben je in staat om overtuigende en pakkende teksten te produceren voor verschillende doeleinden, zoals advertenties, blogs, sociale media en meer. Ook hier mag jij zelf beslissen en krijg je alle vrijheid die je wenst!

Wil je ermee voor gaan? Stuur dan een mailtje naar Robby@osb.be