Wij doen mee met Brussel Helpt 2020.

Noteer Brussel Helpt  alvast in je agenda. Op zaterdag 28 november gaan we samen  met tal van andere Brusselse organisaties opnieuw voor De Grootste Spaghettislag ter Wereld, dit jaar in een coronaveilige ‘take away’ editie. Er werd vastbesloten om er weer een groots event van te maken, met een pak media-aandacht, wars van alle moeilijkheden van de pandemie!

Brussel Helpt zet zich dit jaar in voor Babytheek Brussel. In een babytheek kunnen jonge ouders of grootouders kwaliteitsvolle babyspulletjes lenen. Brussel heeft vandaag één babytheek, in Elsene. Wegens grote vraag barst ze uit haar voegen. Daarom is Babytheek Brussel op zoek naar middelen om uit te breiden naar andere delen van de stad. Met de steun van Brussel Helpt 2020!

Met De Grootste Spaghettislag ter Wereld willen we Brusselaars en sympathisanten virtueel of in bubbels bij elkaar brengen rond een goed bord spaghetti. Je zal afhaal-spaghetti kunnen reserveren bij verschillende organisaties in (en ook een beetje buiten) Brussel.

Ook bij OSB zetten we mee onze schouders onder Brussel Helpt 2020 ten voordele van Babytheek Brussel.

Je kan al een kijkje nemen op Brusselhelpt.be, maar vooral, vink je zaterdag 28 november aan in je agenda?