Wij leverden met de Oudstudentenbond twee bijdragen aan de Vrijzinnige Tijdscapsule van het CAVA: het Geuzenbal/Galabal VUB en onze ereleden.

Het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) is op zoek gegaan naar wat de vrijzinnig humanistische gemeenschap belangrijk, leuk, typisch vrijzinnig of grappig genoeg vindt om te bewaren voor de volgende generaties. Op zondag 22 april, Erfgoeddag, wordt er symbolisch een Vrijzinnige Tijdscapsule gelanceerd in het Vrijzinnig Ontmoetingscentrum 'Vita Humana' in Maaseik.

Wij leverden met de Oudstudentenbond twee bijdragen aan deze tijdscapsule: het Geuzenbal/Galabal VUB, onze oudste en populairste terugkerende activiteit, en onze ereleden, mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de OSB, de VUB en/of de vrijzinnigheid.

De lijst met ereleden heeft meteen ook een plaatsje gekregen op onze vernieuwde website. Je vindt hen voortaan terug bij het onderdeel Over OSB. Ook de twee ereleden die we in februari op het Vriendenmaal vierden, Paul De Knop en Norbert Van Yperzeele, werden in de lijst opgenomen.

Meer informatie over de lancering van de Vrijzinnige Tijdscapsule vind je terug op de website van het CAVA.