"Binnen de OSB hoop ik te kunnen bijdragen aan het uitbreiden van onze community. Ik ben ervan overtuigd dat we met een levendige, actieve groep alumni en sympathisanten van VUB, een duurzaam netwerk kunnen creëren en onderhouden."

Sinds 2019 alweer kan ik met trots zeggen onderdeel te mogen uitmaken van de raad van bestuur van de OSB. Samen met mijn broeders Jan De Groote en Stijn Conickx, startte ik mijn engagement binnen de vereniging, waar ik tot op heden nog altijd geen spijt van heb.

Nadat ik in 2018 de master Politieke Wetenschappen behaalde, voelde mijn betrokkenheid binnen de OSB als een logische vervolgstap. Op die manier bleef ik betrokken bij de VUB, mijn Alma Mater, en daarnaast zou het bijdragen aan het behoud van mijn opgebouwde netwerk tijdens mijn studietijd.

Momenteel zit ik in mijn tweeëndertigste levensjaar en ben ik werkzaam als federaal ambtenaar binnen de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) te Brussel. Ik ben gedreven om mijn carrière hierbinnen verder uit te bouwen en op professioneel niveau het onderste uit de kan te halen. In mijn vrije tijd heb ik een liefde voor wielrennen ontwikkeld, lees ik graag een boek of pik ik al eens graag een goed feestje mee. Daarnaast ben ik een Bourgondiër die houdt van het goede leven. Tijd spenderen met familie of vrienden onder het genot van een goede fles wijn, is iets wat ik het liefste doe.

Binnen de OSB hoop ik te kunnen bijdragen aan het uitbreiden van onze community. Ik ben ervan overtuigd dat we met een levendige, actieve groep alumni en sympathisanten van VUB, een duurzaam netwerk kunnen creëren en onderhouden. Een netwerk dat de sfeer ademt van de universiteit waar we allen op persoonlijke, eigenzinnige manier mee verbonden waren, zijn en voor altijd zullen blijven.

Sean Van den Bulck, 

raadslid.