De Zangfeestbond en het Brussels Studentengenootschap “Geen Taal, Geen Vrijheid” presenteren met trots: 


HET 32ste VRIJZINNIG ZANGFEEST – VADSIGE FRATSEN

Nachtegalen aller kringen, verenigt u en kom op 7 december om 18h30 massaal naar Aula Q om mee te dingen naar de gegeerde Trofeeën van het Vrijzinnig Zangfeest! Ook de mindere muzikale commilito is van harte welkom om deze dappere helden uit volle borst toe te brullen vanuit de grote aula Q. Mis dit reusachtig feest niet en BIBAMUS LAETI MERUM!

Ook dit jaar vergeten we het verre Jette niet en worden er wederom pendelbussen ingelegd voor de VUB en EHB studenten. Deze vertrekken om 17u richting Etterbeek. De terugrit wordt voorzien om 01u30.

 
THEMA: 

"Vadsige fratsen": De straffe studentenverhalen waar menig universitair wel van zal kunnen beamen dat ze bezongen mogen worden (Bron: Van Dale). 

De student(en)(ikoze) tijd kenmerkt zich door de verhalen, roddels, fratsen, stoten en kuren. Het ene al sterker dan het andere; het ene al gedenkwaardiger dan het andere; het ene al vadsiger dan het andere. Wanneer men uiteindelijk ver gevorderd is in het zogenaamde “serieuze leven”, durft men weleens weemoedig terugblikken naar die losbandige tijd… Welke verhalen haal jij dan boven? En wie zullen de hoofdrolspelers zijn? 

17u30: GRATIS VAT aan lokalen facultaire kringen (en PINTEN voor onze Jetse vrienden op de bus)
18u: RECEPTIE in foyer onder aula Q + kassa's open
18u30: deuren van de aula gaan open
19u: START ZANGFEEST

WAAR:

VUB Campus Etterbeek, aula Q
Pleinlaan 2, 1050 ELSENE

WANNEER: 
Donderdag 7 december 2017
Deuren open: 18u30
Begin: 19u

Meer info: https://www.facebook.com/events/1679205885431358/