Hoe zorgt Colruyt ervoor dat al hun producten op tijd in uw winkel geraken? Maak kennis met het logistieke centrum Dassenveld! U ziet er hoe de bevoorrading van de Colruyt- en OKaywinkels verloopt en hoe ze daarbij bewust duurzaam te werk gaan.

We worden onthaald met een drankje en een korte presentatie over de Colruyt Group. Nadien start de rondleiding in het distrbutiecentrum waar de diepvriesproducten, groenten en fruit en verse producten gereceptioneerd, gestockeerd en rond gehaald worden om te versturen naar de winkels. We doorlopen verschillende hallen/fases waar de automatische orderpicking gebeurd, langs de triage van de retour/afval, tot het groene waterstoftankstation en uitleg over de duurzame energiegebruiken.

Na de rondleiding krijgen we nog de tijd voor het stellen van vragen, vergezeld van een drankje en een blokje kaas. We worden uitgewuifd met het een geschenkje.

Afspraak om 19u00 aan de ingang van het distributiecentrum, Zinkstraat 1 in Halle. De rondleiding duurt ongeveer 2u30min. Het bezoek is niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die moeilijk te been zijn omwille van de trappen tijdens de rondleiding.

Deelname bedraagt € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden.